Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Fuse B755 9965
Textilgolv - plattor | Cirkulära textilgolv | Lösläggning

Fuse - Fuse B755 9965

DESSO Fuse är en spännande textilmatta med ett tonat mönster som skapar en visuell rörelse i golvet mellan två kontrasterande men välmatchade färgskalor. Färgerna i Fuse kombinerar två färgtoner från den enfärgade DESSO Fields rangen. Det gör det enkelt och effektfullt att kombinera de två produkterna och öppnar upp för oändliga designmöjligheter. Fuse ingår i Transitions-collection har en oregelbunden öglelugg som ger ett taktilt intryck med en varm och ombonad känsla av handvävd textil. Kollektionen består av sju olika färgkombinationer.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Heavy
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Gauge Rate: 1/10"
Total Mass: 4100 g/m² (120,9 oz/yd²)
Platta (1 artikel)

Totala klimatavtrycket (Återvinning av uttjänt produkt)

 0.71 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Se alla Fuse
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Fuse