Om Tarkett
Tarketts historia
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Företaget är noterat på Euronext i Paris och huvudkontoret ligger i samma stad. Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike men även från andra delar av världen och präglas av ett starkt industriellt entreprenörsskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial.
-
Protect A076 8901
Textilgolv - plattor

Protect - Protect A076 8901

Som namnet antyder är DESSO Proctect en praktisk och slitstark entrématta, framtagen för att skydda golvytor i hela byggnaden från utvändig smuts och fukt. DESSO Protect har en skuren lugg av nylon och ull, med en skrapfiber fördelad över plattan. Kollektionen består av fyra eleganta och funktionella färgställigar i antracit, grått, beige och mörkblå.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/8"
Construction Process: TUFTED
Pile construction: Cut pile
Platta (1 artikel)
Se alla Protect
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

Textilgolv - Var och när passar det?

Textilgolvets mest framträdande funktion är ljudreducering. Ett textilgolv skapar en tystare miljö som kan höja funktionaliteten i en lokal där människor behöver koncentrera sig eller vill slappna av. En annan funktion som kanske många finner förvånande är att textilgolv kan bidra till en renare inomhusluft.

Textilgolv för en bättre inomhusmiljö
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Protect