Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Protect A076 9021
Textilgolv - plattor | Lösläggning

Protect - Protect A076 9021

Som namnet antyder är DESSO Proctect en praktisk och slitstark entrématta, framtagen för att skydda golvytor i hela byggnaden från utvändig smuts och fukt. DESSO Protect har en skuren lugg av nylon och ull, med en skrapfiber fördelad över plattan. Kollektionen består av fyra eleganta och funktionella färgställigar i antracit, grått, beige och mörkblå.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/8"
Total Mass: 4800 g/m² (141,6 oz/yd²)
Total garnvikt: 1470 g/m² (43,4 oz/yd²)
Platta (1 artikel)
Se alla Protect
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

Textilgolv - Var och när passar det?

Textilgolvets mest framträdande funktion är ljudreducering. Ett textilgolv skapar en tystare miljö som kan höja funktionaliteten i en lokal där människor behöver koncentrera sig eller vill slappna av. En annan funktion som kanske många finner förvånande är att textilgolv kan bidra till en renare inomhusluft.

Textilgolv för en bättre inomhusmiljö
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Protect