Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Stratos Blocks B365 7021
Textilgolv - plattor | Cirkulära textilgolv | Lösläggning

Stratos Blocks - Stratos Blocks B365 7021

Stratos är en av våra mest populära textilmattor. Kollektionen består av två färgtoner och har ett traditionellt utseende med en nu mer relevant färgpalett. Desso Stratos Blocks är nu utökad till 6 färger, som enkelt kombineras med Stratos för färgmatchade installationer för olika behov.

Desso Stratos Blocks har EcoBase® som standard baksida och är tillverkad av Econyl®-garn som är tillverkad av bland annat övergivna fisknät, så kallade ”Ghost nets”.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Heavy
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Gauge Rate: 1/10"
Total Mass: 3950 g/m² (116,5 oz/yd²)
Platta (1 artikel)

Totala klimatavtrycket (Återvinning av uttjänt produkt)

 0.83 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Se alla Stratos Blocks
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv

EcoBase® och Econyl ®- Standard för uppdaterade Desso Stratos!

Vår populära kollektion Stratos är uppdaterad i en ny fräsch färgpalett och är i linje med vårt hållbarhetsarbete. Desso Stratos och Desso Stratos Blocks kommer nu med Ecobase® baksida och Econyl® garn som standard. Vilket betyder att kollektionen nu uppfyller vår hållbarhets- och återvinningsstrategi.

Rött, rosa och gråbeige i en kontorslokal - Desso Tarkett
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Stratos Blocks