Om Tarkett
Tarketts historia
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Företaget är noterat på Euronext i Paris och huvudkontoret ligger i samma stad. Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike men även från andra delar av världen och präglas av ett starkt industriellt entreprenörsskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial.
-
Stratos Blocks B365 9980
Textilgolv - plattor | Återvinningsbara textilgolv | Circular collection

Stratos Blocks - Stratos Blocks B365 9980

Stratos är en av våra mest populära textilmattor. Kollektionen består av två färgtoner och har ett traditionellt utseende med en nu mer relevant färgpalett. Desso Stratos Blocks är nu utökad till 6 färger, som enkelt kombineras med Stratos för färgmatchade installationer för olika behov.

Desso Stratos Blocks har EcoBase® som standard baksida och är tillverkad av Econyl®-garn som är tillverkad av bland annat övergivna fisknät, så kallade ”Ghost nets”.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Hög
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Platta (1 artikel)
Se alla Stratos Blocks
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

EcoBase® och Econyl ®- Standard för uppdaterade Desso Stratos!

Vår populära kollektion Stratos är uppdaterad i en ny fräsch färgpalett och är i linje med vårt hållbarhetsarbete. Desso Stratos och Desso Stratos Blocks kommer nu med Ecobase® baksida och Econyl® garn som standard. Vilket betyder att kollektionen nu uppfyller vår hållbarhets- och återvinningsstrategi.

Rött, rosa och gråbeige i en kontorslokal - Desso Tarkett
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Stratos Blocks