Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
EK RETRO Rutbräda
Trägolv

Noble - EK RETRO Rutbräda

Nobles vackra rutmönster är en hyllning till historisk hantverkstradition och det senaste inom inredningsdesign. Trästavarna i Noble väljs noggrant ut och behandlas sedan med hårdvaxolja eller skyddande lack. Flera av golven är dessutom borstade för att ytterligare förstärka mönsterbilden. Noble finns i tre utföranden: klassisk rutbräda samt två olika kvadratiska mönsterbilder, en med små kvadrater och en med större.

Hårdvaxoljade golv i Noble är Svanenmärkt tack vare att golven har en hög andel förnybart material, god slitstyrka och klarar Svanens hårda krav avseende hälso- och miljöfarliga ämnen. För att en produkt ska bli godkänd krävs intyg och dokumentation samt omfattande tester av oberoende laboratorier.

De är också certifierad med hållbarhetsmärkningen Cradle to Cradle® och är PEFC (05-35-124) certifierad för hållbart skogsbruk.** 

Se vårt bläddringsbara magasin

Se även vår kollektion Grace för fler rutbrädor.

** PEFC är världens största certifieringssystem för hållbart skogsbruk. PEFC-märkningen på en träbaserad produkt visar att den är tillverkad av skogsråvara från hållbart brukade skogar enligt PEFC:s krav.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Ytbehandling: Proteco Lack
m² per paket: 2,340 m²
Total tjocklek, mm: 16 mm
Tjocklek, slitskikt: 3,5 mm
Totalvikt: 9 kg/m²
Plank (1 artikel)

Klimatavtryck (Cradle to Gate)

 -3.11 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Se alla Noble
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv

Våra parkettgolv

Låt dig inspireras av tidlöst ren design och utpräglat hantverk. Eller av trägolv med kraftfull karaktär och specialeffekter. Du hittar många alternativ att välja bland. 

Ljust ekparkettgolv i klassiskt rutmönster
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Noble