Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
EK RUSTIC COTTON WHITE PLANK XT 1-stav
Trägolv

Shade - EK RUSTIC COTTON WHITE PLANK XT 1-stav

Shade är en stilsäker kollektion med laserade golv i ett stort urval av nyanser och format. Färgpaletten är noga framtagen för att matcha skandinaviska inredningstrender och inspirerad av naturens färgrikedom. Upptäck skönheten och den stora variationen och låt dig inspireras av naturens egen design. Utgående produkter i denna kollektion är: 7876950, 7876949, 7876962, 7876085, 7876113, 7876114, 7878010. Se vårt bläddringsbara magasin.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Ytbehandling: Proteco Natura Mattlack
m² per paket: 2,510 m²
Total tjocklek, mm: 13 mm
Tjocklek, slitskikt: 2,5 mm
Totalvikt: 7,3 kg/m²
Plank (1 artikel)

Klimatavtryck (Cradle to Gate)

 -7.49 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Se alla Shade
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv

Våra parkettgolv

Låt dig inspireras av tidlöst ren design och utpräglat hantverk. Eller av trägolv med kraftfull karaktär och specialeffekter. Du hittar många alternativ att välja bland. 

Ljust ekparkettgolv i klassiskt rutmönster
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Shade