Inspiration & referenser
Referenser - Nytt barnsjukhus
Det toppmoderna barnsjukhuset med Mumin-tema öppnades den 17 december 2018 i Helsingfors. Varje våning på sjukhuset är dekorerat med naturinspirerade motiv från Muminsagan. Bottenvåningen och källaren är illustrerade med havet som tema, nästa våning med djungel och dalar, på högre våningar är det berg och rymden som fått stå i fokus.
Support & fakta
Avslutningslister, nivålister, t-profillister, trappnoslister, socklar, mm.
Det är de små detaljerna som gör det! Trägolv behöver expandera. Trägolv, som är ett levande material, behöver ett expansionsutrymme för att kunna röra sig i växlande luftfuktighet. Lämna därför alltid ett mellanrum (rörelsefog) på 1,5 mm per breddmeter golv eller minimum 8-10 mm mellan golv och vägg eller golv och trösklar, rör, trappor, anslutningar till spiselhällar och stengolv. Rörelsefogen döljer du sedan enkelt med en sockel eller list.
Dokument
Om Tarkett
Tarketts historia
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Företaget är noterat på Euronext i Paris och huvudkontoret ligger i samma stad. Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike men även från andra delar av världen och präglas av ett starkt industriellt entreprenörsskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial.
-
Uni Stairs BRIGHT ORANGE
Heterogena plastgolv

Tapiflex stairs - Uni Stairs BRIGHT ORANGE

Tapiflex stairs är Tarketts heterogena vinylgolv för trappor. En kollektion med färgmatchade utföranden som gör det möjligt att skapa golvlösningar för trappor med ljuddämpning och väl synliga kontraster. Finns i 22 utföranden*, koordinerad med mer än 250 färger och mönster i kollektionerna Excellence och Platinium.

* varav 10 st är självhäftande

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: PVC med baksidesbeläggning av skum
Klassificering för kommersiell miljö: 34 Mycket hög
Klassificering för industrimiljö: 42 Normal
Total tjocklek: 3,50 mm
Tjocklek, slitskikt: 1 mm
Rulle (1 artikel)
Se alla Tapiflex stairs
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Tapiflex stairs