Fields B751 9024
Textilgolv - plattor | Cirkulära textilgolv | Lösläggning

Fields - Fields B751 9024

DESSO Fields är ett textilgolv med en struktur som påminner om handvävd textil. De stora och oregelbundna öglorna skapar en taktil känsla som är både välkomnande och varm. Fields färgpalett är modern och består av 37 olika färgnyanser som kan kombineras med varandra. Mattans baksida består av DESSO EcoBase som är 100% återvinningsbar.

Vi har uppdaterat kollektionen så att den kan kombineras med Desso Linon, vilket resulterar i 55 färger och möjligheten att använda sig av olika texturer för att skapa en modern, spännande känsla. 

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Hög
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Platta (1 artikel)

Totala klimatavtrycket (Återvinning av uttjänt produkt)

 0.91 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Se alla Fields
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv

Kombinera olika texturer och färger!

Vi har uppdaterat kollektionen DESSO Fields med ett ännu större färgutbud än tidigare. Nu kan kollektionen kombineras med DESSO Linon, DESSO Fuse och DESSO Fuste Create. Vilket resulterar i en större färgpalett och möjligheten att använda sig av olika texturer för att skapa en modern, spännande känsla. 

DESSO Fields ochDESSO Linon

DESSO SoundMaster® - Akustikbaksida

Lägre ljudnivå innebär högre effektivitet. Tystare miljöer förebygger hälsoproblem, reducerar stressnivån gör det lättare att koncentrera sig. Detta är extra viktigt i öppna kontorslandskap där människor behöver arbetsro samtidigt som möjligheten till både privata samtal och större möten måste finnas. 

DESSO SoundMaster® - Akustikbaksida
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Fields