Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Metallic Shades AA57 9975
Textilgolv - plattor | Cirkulära textilgolv | Lösläggning

Metallic Shades - Metallic Shades AA57 9975

DESSO Metallic Shades är framtagen för att designers ska kunna mixa och matcha metalliska och matta effekter som ger subtila men samtidigt skimrande golvlösningar - antingen i en helhetslösningen eller som kontrasterande designelement i kombination med andra kollektioner. Varje färg finns i två olika format där intensiteten i de metalliska garntrådarna varierar. Det gör det möjligt att använda textilplattor i en och samma kulör i större ytor eller för att kombinera flera färger och skapa olika zoner. Alla textilgolv i DESSO Make It Your Own collection är designade så att arkitekter och desginers ska kunna leka med ytstrukturer, färger och mönster och skapa unika uttryck. Produkterna i kollektionen kan kombineras i separata zoner och specifika ytor som bidrar till att förbättra människors välbefinnande på arbetsplatsen.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Heavy
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Gauge Rate: 1/10"
Total Mass: 4200 g/m² (123,9 oz/yd²)
Platta (1 artikel)

Totala klimatavtrycket (Återvinning av uttjänt produkt)

 0.55 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Se alla Metallic Shades
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv

Textilgolv - Var och när passar det?

Textilgolvets mest framträdande funktion är ljudreducering. Ett textilgolv skapar en tystare miljö som kan höja funktionaliteten i en lokal där människor behöver koncentrera sig eller vill slappna av. En annan funktion som kanske många finner förvånande är att textilgolv kan bidra till en renare inomhusluft.

Textilgolv för en bättre inomhusmiljö
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Metallic Shades