Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Tyrol Pine WHITE
Vinylgolv för bostad

Iconik T-Extra - Tyrol Pine WHITE

Iconik T-Extra är vinylgolv avsedda för hemmiljö. Det är lika snyggt som tåligt, lättskött och mjukt att stå och gå på. Kollektionen är bred och här finns allt från naturtrogna trä- och stenmönster till klassiska schackrutor. 

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Golvbeläggning av skummad PVC
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Klassificering för kommersiell miljö: 32 General
Klassificering för industrimiljö: 41 Måttlig
Bindemedelsinnehåll: Typ I
Rulle (3 artikel)

Klimatavtryck (Cradle to Gate)

 5.43 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Se alla Iconik T-Extra
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv

Nya, hållbara vinylgolv för hemmiljö!

Nu lanserar vi nya vinylgolv för hemmiljö. Bland annat har vi adderat fler naturtrogna mönster i våra kollektioner Tarkett Extra, Texstyle och Trend som även får ett nytt samlingsnamn. Vi ger även plats till 10 färger från iQ Surface och iQ Megalit som fungerar lika bra i hemmiljö som i offentlig miljö.

vinylgolv för hemmiljö från Tarkett
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Iconik T-Extra