Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
AirMaster Atmos B747 9107
Textilgolv - plattor | Cirkulära textilgolv | Lösläggning

AirMaster Atmos - AirMaster Atmos B747 9107

Idag tillbringar vi i snitt 90 % av vår tid inomhus. Därför är det viktigt med hälsosamma inomhusmiljöer. Som tillverkare av textilgolv tycker vi att vi bör ta vårt ansvar för att utveckla hälsosamma produkter som bidrar till en hälsosoam inomhusmiljö. DESSO AirMaster®-tekniken bygger på ett patenterat garn som kapslar in damm och partiklar ännu mer effektivt än vanliga textilgolv. Ett rum inrett med DESSO AirMaster Atmos® är upp till fyra gånger mer effektivt än andra textilgolv. Detta textilgolv av tuftad strukturerad öglelugg finns i 12 olika färger i neutrala och starka toner. Golvplattorna har EcoBase-baksida som standardutförande. Den innehåller minst 75 % återvunnet material, enligt principerna för Cradle to Cradle®.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Heavy
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Gauge Rate: 1/10"
Total Mass: 3900 g/m² (115 oz/yd²)
Platta (1 artikel)

Totala klimatavtrycket (Återvinning av uttjänt produkt)

 1.24 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Se alla AirMaster Atmos
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv

Innovation som bidrar till människors hälsa och välbefinnande

AirMaster® skapades kring ett patenterat garn som kapslar in damm och partiklar ännu mer effektivt än vanliga textilgolv. Luftkvalitén i ett rum inrett med AirMaster® är upp till fyra gånger bättre än ett rum med andra textilgolv.

Tarkett Desso Airmaster

Tarketts samarbete med BAUX

Drivna av gemensamma värderingar för välmående och miljöansvar förenas BAUX och Tarkett här i en harmoniserad färgpalett. BAUX ljudabsorberande väggpaneler av träull och DESSO AirMasters dammreducerande teknik arbetar båda effektivt för att minska buller och förbättra luftkvaliteten – två viktiga komponenter för att skapa hälsosamma och mer hållbara interiörer för människor att trivas i.

Tarkett x BAUX
Teknik- och miljöspecifikationer

Indoor Air Quality

Vi lever och andas på en levande planet. Därför strävar vi hela tiden efter att skydda den luft vi andas in. Genom vårt åtagande och engagemang för Tarketts Human-Conscious Design arbetar vi aktivt med att skapa golv som är bra för både människan och planeten, samtidigt som vi hela tiden försöker hitta lösningar på några av dagens största utmaningar. 

A Space to Breathe
Lär dig mer om AirMaster Atmos