Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Uni INTENSE JEAN
Heterogena plastgolv | Akustikgolv

Tapiflex Excellence 80 - Uni INTENSE JEAN

Tapiflex Excellence är ett ftalatfritt plastgolv med goda ljuddämpande egenskaper (19dB), hög gångkomfort och slitstark konstruktion. Det är perfekt i exempelvis daghem, skolor och äldreboenden där ljud- och arbetsmiljö är i fokus. Finns i 107 olika referenser, både som rullvara på 2 meters bredd och som plattor 50x50 cm. Den finns även i kompakt utförande i kollektionen Acczent Excellence.

NYHET: Serene Oak! - 5 nya träreferenser särskilt anpassade för personer med demens. Det lugna trämönstret är utan kvistmärken och har oregelbundna fogar. Finns i fem mellanmörka färgtoner med ett ljusreflektionsvärde på 10 till 16. Samtliga referenser har stegsäkerhet R10.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: PVC med baksidesbeläggning av skum
Klassificering för kommersiell miljö: 34 Mycket hög
Klassificering för industrimiljö: 42 Normal
Total tjocklek, mm: 3,25 mm
Tjocklek, slitskikt: 0,80 mm
Rulle (1 artikel)

Klimatavtryck (Cradle to Gate)

 9.30 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Se alla Tapiflex Excellence 80
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv

Heterogena plastgolv med hög nivå på design och prestanda

Nu lanserar vi de heterogena plastgolven Excellence, Platinium och Tapiflex Stairs. Kollektionerna är helt fria från ftalater och har utformats för att möta de hårdaste kraven inom teknik och hälsa för skola, sjukvård och äldreomsorg.

Svart-vitt inrett klassrum eller läshörna på kontor
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Tapiflex Excellence 80