Om Tarkett
Tarketts historia
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Företaget är noterat på Euronext i Paris och huvudkontoret ligger i samma stad. Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike men även från andra delar av världen och präglas av ett starkt industriellt entreprenörsskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial.
-
Rubber PINK
Heterogena plastgolv

Acczent Platinium 100 - Rubber PINK

Acczent Platinium är ett kompakt heterogent plastgolv med slitstyrka och design av yttersta klass. Kollektionen erbjuder en unik balans mellan ljuddämpande egenskaper och motståndskraft mot intrycksmärken. Tack vare sin robusta konstruktion passar Acczent Platinium särskilt bra i hårt trafikerade ytor inom skolor och sjukvård, och är också lämplig för kommersiella lokaler med hög trafik. Kollektionen består av 72 referenser i 8 olika mönster i olika färger. 19 av dessa finns inte på lager utan tillverkas på beställning (minsta ordervolym är 800m2, se mer info här). Finns även tillgänglig i akustikutförande i kollektionen Tapiflex Platinium. Båda kollektionerna är ftalatfria.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: PVC med baksidesbeläggning av skum
Klassificering för kommersiell miljö: 34 Mycket hög
Tjocklek, slitskikt: 1,02 mm
Total tjocklek: 2,45 mm
Totalvikt: 3200 g/m²
Rulle (1 artikel)

Klimatavtryck (Cradle to Gate)

 9.73 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Se alla Acczent Platinium 100
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv

Heterogena plastgolv med hög nivå på design och prestanda

Nu lanserar vi de heterogena plastgolven Excellence, Platinium och Tapiflex Stairs. Kollektionerna är helt fria från ftalater och har utformats för att möta de hårdaste kraven inom teknik och hälsa för skola, sjukvård och äldreomsorg.

Svart-vitt inrett klassrum eller läshörna på kontor
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Acczent Platinium 100