Om Tarkett
Tarketts historia
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Företaget är noterat på Euronext i Paris och huvudkontoret ligger i samma stad. Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike men även från andra delar av världen och präglas av ett starkt industriellt entreprenörsskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial.
-
Granit YELLOW BRICK 0444
Homogena plastgolv | Akustikgolv | Återvinningsbara plast- och linoleumgolv | Circular collection

iQ Granit Akustik - Granit YELLOW BRICK 0444

iQ Granit Akustik är ett homogent akustikgolv med skumbaksida för offentlig miljö med ett brett utbud av färgställningar som passar alla typer av inredningar. Total tjocklek 3,5 mm. Stegljudsförbättringsvärde ca 15 dB enligt ISO 717/2. Ytförstärkt med iQ PUR. Kollektionen finns i 24 färger men övriga färger ur iQ Granit 2,0 mm kollektionen finns som beställningsvara, och kan levereras med akustikbaksida vid minimiorder om 3.000 m²/färg.

iQ Granit Akustik kan beställas med bio-attribuerad vinyl. Det innebär att den fossila oljan byts ut mot biobaserad råvara vid tillverkningen, enligt principen för massbalans.

Golvet kan återvinnas och bli till råvara i nya golv. Se våra övriga återvinningsbara golv som ingår i vår Circular Collection. 

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Homogent vinylgolv med – skumbaksida
Klassificering för kommersiell miljö: 34 Mycket hög
Klassificering för industrimiljö: 42 Normal
Bindemedelsinnehåll: Typ II
Total tjocklek: 3,50 mm
Rulle (1 artikel)

Totala klimatavtrycket (Återvinning av uttjänt produkt)

 4.51 kg CO2/m2/år

Mitt projekts klimatavtryck
Se alla iQ Granit Akustik
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv

Varför Tarketts iQ golv?

Det är slitstarkt, fläckbeständigt och har en flexibilitet som gör golvet lätt att lägga – allt detta utan att behöva ge avkall på designmöjligheterna.

Grön korridor med Tarketts iQ Granit golv och gröna växter
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om iQ Granit Akustik