Om Tarkett
Tarketts historia
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Företaget är noterat på Euronext i Paris och huvudkontoret ligger i samma stad. Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike men även från andra delar av världen och präglas av ett starkt industriellt entreprenörsskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial.
-
Granit LIGHT GREEN 0994
Homogena plastgolv | Antistat- och elavledande golv | Återvinningsbara plast- och linoleumgolv | Circular collection

iQ Granit SD - Granit LIGHT GREEN 0994

iQ Granit SD är ett statiskt dissipativt (permanent antistatiskt) plastgolv för användning i laboratorier och ESD-känsliga områden på sjukhus som operationssalar. Golvet ger ett elektriskt genomgångsmotstånd 106-108 ohm. Kollektionens färger är framtagna för att kombineras med iQ Granitkollektionen. iQ Granit SD är liksom Tarketts andra homogena plastgolv helt ftalatfritt och har VOC-emissioner under kvantifierbar nivå. 

Golvet kan återvinnas och bli till råvara i nya golv. Se våra övriga återvinningsbara golv som ingår i vår Circular Collection. 

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Permanently static dissipative pressed homogeneous vinyl flooring
Bindemedelsinnehåll: Typ I
Klassificering för kommersiell miljö: 34 Mycket hög
Klassificering för industrimiljö: 43 Hög
Ytbehandling: Ny iQ PUR
Rulle (1 artikel)
Platta (1 artikel)
Se alla iQ Granit SD
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

Om ESD-golv

Elektriska fält och laddningar bildas så snart föremål separeras eller gnids mot varandra, till exempel när du går eller när du sitter på en stol. Andra vardagliga situationer är när du håller i plastmappar eller när du använder tejp. Ett bra elektriskt avledande golvmaterial leder bort statisk elektricitet och genererar så låga spänningar som möjligt vid gångtrafik.

Elektriskt avledande golv
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om iQ Granit SD