Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Optima SOFT LIGHT GREY
Homogena plastgolv | Akustikgolv | Cirkulära plast- och linoleumgolv

iQ Optima Akustik - Optima SOFT LIGHT GREY

iQ Optima Akustik hjälper till att skapa en bättre ljudmiljö i trafikerade byggnader genom 16 dB Stegljudsdämpning. Genom Tarkett iQ Acoustic On Demand finns kollektionens alla 55 färger tillgängliga i akustikutförande.

Golvet tillverkas i svenska Ronneby och är designat för högtrafikerade miljöer i exempelvis skolor och sjukvårdslokaler. Det är slitstarkt, smutsresistent och erbjuder samma enkla och kostnadseffektiva underhåll som den kompakta iQ Optima-kollektionen, tack vare den unika möjligheten till torrpolering.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Homogeneous vinyl flooring with foam interlayer
Klassificering för kommersiell miljö: 34 Very Heavy
Klassificering för industrimiljö: 42 Normal
Bindemedelsinnehåll: Typ II
Total tjocklek, mm: 3,15 mm
Rulle (1 artikel)
Se alla iQ Optima Akustik
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

Varför Tarketts iQ golv?

Det är slitstarkt, fläckbeständigt och har en flexibilitet som gör golvet lätt att lägga – allt detta utan att behöva ge avkall på designmöjligheterna.

Grön korridor med Tarketts iQ Granit golv och gröna växter
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om iQ Optima Akustik