Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Klämmor för Clipstar golvsockelsystem - 50st/ask
Alla tillbehör | Golvlister

Trägolvstillbehör - Fanér Sockel - Clipstar - Klämmor för Clipstar golvsockelsystem - 50st/ask

Enkelt och flexibelt monteringssystem för golvsocklar. Systemet består av lösa clips och Clipstar sockel. Clipsen skruvas mot väggen och socklarna träs enkelt över clipsen. Du slipper därmed synliga skruvar. Bakom sockeln finns utrymme för kablar och sladdar. 

Vill man, kan listen även skruvas, spikas eller limmas. Det lackade utförandet passar både Proteco och Proteco Natura mattlack. Eftersom trä är en naturlig produkt, kan små variationer i färg och struktur förekomma.

Viktiga egenskaper
Se alla Trägolvstillbehör - Fanér Sockel - Clipstar
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Lär dig mer om Trägolvstillbehör - Fanér Sockel - Clipstar