Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
Arcade B023 9092
Textilgolv - plattor | Lösläggning

Arcade - Arcade B023 9092

DESSO Arcade är en unik textilprodukt som förhöjer känslan i alla kontorsutrymmen. Den ger en exklusiv, mjuk och ombonad hemkänsla till kommersiella miljöer tack vare den fylliga och skurna luggen. Textilgolvet står även emot högt slitage. Kollektionen finns i en bred färgpalett - från neutrala och beiga toner, till färgstarka kulörer i rött, lila och guldfärgade toner.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 32 Normal
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/8"
Platta (1 artikel)
Se alla Arcade
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Arcade