Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
BORDER TARKODRY WALL 49 CM
Alla tillbehör | Underlagsmaterial | Våtrum

Tarkodry tätskiktsmatta - vägg - BORDER TARKODRY WALL 49 CM

Tarketts tätskiktsmatta TarkoDry Floor/Wall/Border har funnits sedan 2007 och är en av marknadens mest beprövade produkter. Det är en homogen plastmatta för användning bakom keramiska plattor i våtrum. Den är VT-godkänd, ångtät (mer än 2 miljoner s/m) och alkalitestad enligt GBR. Den håller tätt vid golvbrunnar och ångtätt vid ytterväggar. TarkoDry är också smidig, vilket gör den lätt att lägga och svetsa, kan sättas horisentellt på våtrumsvägg. Om en kakelplatta går sönder kan den enkelt bytas ut, utan att skada tätskiktet.För en säker tätning kring rör, använd TarkoSeal häftmassaTjocklek 1,2 mm (vägg och bård)Vikt kg/m²: 2,0 (vägg och bård)Levereras på rulle – 30 lpm*200 cm (golv & vägg), 30 lpm*49 cm (bård)Anlita alltid en GVK-auktoriserad fackman för att utföra arbetet i våtrum.
Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Återvinningsbar: Utrivna golv och installationsspill
Total tjocklek, mm: 1,50 mm
Se alla Tarkodry tätskiktsmatta - vägg
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Tarkodry tätskiktsmatta - vägg