Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
VALNÖT 1-stav
Trägolv

Viva - VALNÖT 1-stav

Viva består av slitstarka och tåliga träfanérgolv. Golven är tunna, men tack vare sin konstruktion både hårdare och mindre känsliga för intrycksmärken än andra trägolv. De är lätta att transportera hem, lätta att lägga och samtidigt vackra och slitstarka. Se vårt bläddringsbara magasin.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Format: Plank 110 x 1220 mm
m² per pall: 67,62 m²
Nettovikt: 7,7 kg
Karaktär: Lugn
Latin Name: Juglans Nigra
Plank (1 artikel)

Klimatavtryck (Cradle to Gate)

 0.45 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Se alla Viva
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv

Våra parkettgolv

Låt dig inspireras av tidlöst ren design och utpräglat hantverk. Eller av trägolv med kraftfull karaktär och specialeffekter. Du hittar många alternativ att välja bland. 

Ljust ekparkettgolv i klassiskt rutmönster
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Viva