Om Tarkett
Tarketts historia
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Företaget är noterat på Euronext i Paris och huvudkontoret ligger i samma stad. Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike men även från andra delar av världen och präglas av ett starkt industriellt entreprenörsskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial.
-
Essence Maze AA93 8905
Textilgolv - plattor

Essence Maze - Essence Maze AA93 8905

DESSO Essence Maze har ett fantastiskt geomentriskt mönster med 12 möjliga färgkombinationer. Den uppfriskande färgpaletten drar åt åtta neutrala nyanser, allt från ljust till mörkt, samt med fyra accenter för att ge en dramatisk effekt.

DESSO Essence Maze kan kombineras med enfärgade DESSO Essence och kan sedan installeras slumpmässigt för en mer uttrycksfull effekt.

Som en del i Essence-familjen kan DESSO Essence Maze även kombineras med DESSO Essence Stripe, DESSO Essence Structure och DESSO Essence. DESSO Essence-familjen utgör vår i särklass största kollektion inom textila golv.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Hög
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Platta (1 artikel)
Se alla Essence Maze
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

Desso Essence familjen

De slitstarka och mycket funktionella kollektionerna i DESSO Essence-familjen är skapade så att de kan kombineras med varandra. Essencekollektionerna är ett golv av hög kvalitet till ett överkomligt pris. Kolla in kollektionerna och kombinera dem som du vill! 

Textilgolv på ett kontor med blåa nyanser
Teknik- och miljöspecifikationer
Lär dig mer om Essence Maze