Om Tarkett
Tarketts historia
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Företaget är noterat på Euronext i Paris och huvudkontoret ligger i samma stad. Ursprunget till Tarkett kommer dels från Sverige och Frankrike men även från andra delar av världen och präglas av ett starkt industriellt entreprenörsskap, en tidig tro på internationalisering och ett brinnande intresse för alla slags golvmaterial.
-
Verso AC13 9531
Textilgolv - plattor

DESSO Verso - Verso AC13 9531

DESSO® Verso med nya moderna färger. Minimalistisk skandinavisk design som skapar en lugn atmosfär i interiören och är ett hållbart alternativ på alla typer av kontor.

Kollektionen är designad med det moderna kontorets behov i åtanke. Och består av 8 neutrala toner och 4 accentfärger som är inspirerade av stilrena och industriella element. Kollektionen är Cradle to Cradle® Silver-certifierad med DESSO EcoBase-baksida.

Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Hög
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"
Platta (1 artikel)
Se alla DESSO Verso
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice

DESSO Verso - Uppdaterad med nya moderna färger

Kollektionens färgpalett består av 8 neutrala toner och 4 accentfärger, som sträcker sig från jordiga gröna till rostiga röda. Varje nyans ger en känsla i från råa och sammansatta element, som betong, stål och sten.

DESSO Verso - Uppdaterad med nya moderna färger

En hållbar lösning

DESSO Verso är Cradle to Cradle® Silver certifierad med DESSO EcoBase-baksida. Kollektionen innehåller 56% återvunnet material genom garn och baksida, vilket gör det till en snygg och hållbar lösning.

    En hållbar lösning
    Teknik- och miljöspecifikationer
    Lär dig mer om DESSO Verso