Support & Service
My Tarkett - Service online
My Tarkett ger dig större frihet och möjlighet till service 24/7. Genom att skapa ett konto kan du som är kund hos oss: – Beställa produkter och tillbehör online – Se om önskade produkter finns i lager – Se orderstatus och följa din leverans – Beställa prover – Se fakturor
Om Tarkett
Om Tarkett
Tarkett är idag ett av världens största golvföretag med verksamhet i över 100 länder. Vi arbetar långsiktigt och strategiskt för att minska resursuttag och klimatpåverkan genom cirkulär ekonomi, baserat på principerna för Cradle to Cradle® och filosofin Tarkett Human-Conscious Design®. Målet är att skapa en positiv inverkan på människors inomhusmiljö och på vår planet.
-
AirMaster Earth
Välj produkt
Textilgolv - plattor | Cirkulära textilgolv | Lösläggning

AirMaster Earth

DESSO AirMaster Earth har ett organiskt mönster där alla färger flätas in i en svart garntråd, vilket skapar en snygg kontrast och ett taktilt visuellt uttryck. Kollektionen finns tillgänglig i nio uppdaterade accentfärger och nio neutrala nyanser och kan med fördel kombineras med AirMaster Classic och AirMaster Sphere för att skapa spännande effektfulla och spännande zoner på arbetsplatsen. Med sin patenterade teknik kapslar DESSO AirMaster in fint damm och partiklar åtta gånger mer effektivt än släta golv och fyra gånger mer effektivt än andra textilgolv*. Kollektionen har EcoBase-baksida, tillverkad av 91% återvunnet material i enlighet med Cradle to Cradles principer.Som en del av vårt kontinuerliga arbete med att minska vårt koldioxidavtryck är vi stolta över att kunna lansera en ny och förbättrad EcoBase-baksida, där en fossil ingrediens har bytts ut till en ny biobaserad huvudingrediens.*Baserat på tester utförda av GUI med DESSO AirMaster® jämfört med ett standardgolv och jämfört med ett strukturerat öglat textilgolv av standardtyp (medianvärden).
Viktiga egenskaper
Teknik- och miljöspecifikationer
Produkttyp: Textile floor coverings
Klassificering för kommersiell miljö: 33 Heavy
Klassificering för bostadsmiljö: 23 Hög
Quality & environment certifications: ISO 14001
Gauge Rate: 1/10"

Totala klimatavtrycket (Återvinning av uttjänt produkt)

 0.25 kg CO2/m2

Mitt projekts klimatavtryck
Välj en produkt för att beställa prover
Se alla AirMaster Earth
Vi hittade tyvärr inte det du sökte efter.
Vänligen kontakta kundservice för mer information.
Kontakta kundservice
Vill du minska ditt projekts klimatavtryck? Använd vår kalkylator för att utvärdera projektets klimatavtryck och få reda på hur du kan minska det genom återvinning.
Beräkna klimatavtrycket
Tarketts klimatavtrycksberäknare för golv

DESSO AirMaster: A Space to Breathe

På Tarkett strävar vi hela tiden efter att bidra till människors hälsa och välbefinnande genom att förbättra luftkvaliteten inomhus. Vi är därför stolta över att lansera en ny och förbättrad kollektion av DESSO AirMaster® - textilplattan som kan spela en grundläggande roll för att bidra till hälsosamma arbetsplatser.

Airmaster

Tarketts samarbete med BAUX

Drivna av gemensamma värderingar för välmående och miljöansvar förenas BAUX och Tarkett här i en harmoniserad färgpalett. BAUX ljudabsorberande väggpaneler av träull och DESSO AirMasters dammreducerande teknik arbetar båda effektivt för att minska buller och förbättra luftkvaliteten – två viktiga komponenter för att skapa hälsosamma och mer hållbara interiörer för människor att trivas i.

Tarkett x BAUX
Teknik- och miljöspecifikationer

Indoor Air Quality

Vi lever och andas på en levande planet. Därför strävar vi hela tiden efter att skydda den luft vi andas in. Genom vårt åtagande och engagemang för Tarketts Human-Conscious Design arbetar vi aktivt med att skapa golv som är bra för både människan och planeten, samtidigt som vi hela tiden försöker hitta lösningar på några av dagens största utmaningar. 

A Space to Breathe
Lär dig mer om AirMaster Earth